Bayer in de Benelux

Bayer is een innovatief bedrijf met kerncompetenties op de Life Science-gebieden gezondheid en landbouw. Onze strategie is gericht op het vinden van baanbrekende oplossingen voor een aantal van de grootste uitdagingen van deze tijd: een goede gezondheid voor iedereen en voldoende voedsel voor de snel groeiende wereldbevolking. En daar dragen onze medewerkers in de Benelux toe bij.

 

Bayer is ruim 100 jaar stevig verankerd in de Benelux. We hebben ruim 2.300 medewerkers op tien verschillende sites.

 

Divisies

Bayer is een Life Science-bedrijf van wereldfomaat gespecialiseerd in de gezondheid van mens, plant en dier.

De divisies Pharmaceuticals, Consumer Health, Crop Science en de business Unit Animal Health zijn sterk vertegenwoordigd in de Benelux.

Divisies

Locaties

In de Benelux heeft Bayer erg uiteenlopende activiteiten op verschillende locaties: van R&D over productie tot Sales & Marketing. In België zijn er vestigingen in Diegem, Antwerpen en twee in Brussel. In Nederland kan je onze vestigingen terugvinden in Mijdrecht, Maastricht, Amsterdam, Wageningen, Bergschenhoek en Enkhuizen.

Locaties

Wat wij je kunnen bieden

Bij Bayer krijg je de kans om samen te werken met enthousiaste en gedreven collega's. Daarnaast bieden we onze medewerkers ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en voordelen met als doel de levenskwaliteit te verbeteren.

Ons aanbod

Zoek een job

Status van je sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 06 nov 2018   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.
URL: https://career.bayer.be/opencms/opencms/nl/bayer-in-the-benelux/