Onze activiteiten in de Benelux

Bayer heeft de koers uitgezet voor een succesvolle ontwikkeling als puur Life Science-bedrijf. Dat vertaalt zich in een bedrijfsstructuur met de volgende divisies: Pharmaceuticals, Consumer Health en Crop Science. Animal Health is een apart segment. 

Pharmaceuticals

De divisie Pharmaceuticals legt zich toe op geneesmiddelen die uitsluitend op voorschrift verkrijgbaar zijn. Het gaat hierbij met name om geneesmiddelen voor hart- en vaatziekten, anticonceptiva,  oncologie, hematologie en oogheelkunde. Tot de divisie behoort ook de businessunit Radiologie die diagnostische beeldvormingsapparatuur en de bijbehorende contraststoffen op de markt brengt.

In de Benelux concentreert Pharmaceuticals zich op verkoop- en marketingactiviteiten.

Consumer Health

De divisie Consumer Health brengt hoofdzakelijk vrij verkrijgbare producten op de markt, op de gebieden huidverzorging, voedingssupplementen, pijnstillers, maag- en darm, allergie, verkoudheid en griep, voetverzorging en zonnebrandmiddelen en cardiovasculaire risicopreventie.

Crop Science

Crop Science legt zich toe op zaden, gewasbescherming en niet-agrarische plaagbestrijding. De divisie is onderverdeeld in Crop Protection/Seeds en Environmental Science. Crop Protection/Seeds beschikt over een breed assortiment hoogwaardige zaden en innovatieve chemische en biologische gewasbeschermingsproducten. De divisie biedt ook een uitgebreide dienstverlening ter ondersteuning van een moderne en duurzame landbouw. Environmental Science focust op niet-landbouwkundige toepassingen met een breed assortiment plaagbestrijdingsmiddelen en ondersteunende diensten, zowel voor huis en tuin als voor de bosbouw.

Animal Health

De businessunit Animal Health staat in voor onze producten voor landbouw- en huisdieren en rapporteert aan het directielid dat verantwoordelijk is voor de divisie Crop Science.

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 19 okt 2018   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.