Locaties in de Benelux

In de Benelux heeft Bayer erg uiteenlopende activiteiten op verschillende locaties: van R&D over productie tot Sales & Marketing. In België zijn er vestigingen in Diegem, Antwerpen en twee in Brussel. In Nederland kan je onze vestigingen terugvinden in Mijdrecht, Maastricht, Amsterdam, Wageningen, Bergschenhoek en Enkhuizen.

Map locaties Bayer in de Benelux

Diegem (B)

In 2009 opende Bayer in Diegem een hypermodern kantoorgebouw, dat een volledig nieuwe invulling geeft aan duurzaam design. Hier werken zo’n 300 medewerkers in onze verkoopsorganisaties voor de divisies Pharmaceuticals, Consumer Health en Crop Science. Eveneens vindt u hier de business unit Animal Health alsmede de ondersteunende en corporate diensten.

Antwerpen (B)

De productiesite in Antwerpen zag het licht in 1966. Sindsdien worden er gewasbeschermingsmiddelen geproduceerd voor de Europese markt. Er werken vandaag meer dan 700 medewerkers.

Brussel (B)

In Brussel heeft Bayer twee kantoren die de relaties met de  Europese  regelgevende autoriteiten verzorgen.

Mijdrecht (NL)

In Mijdrecht werken ruim 300 medewerkers voor de divisies Pharmaceuticals, Consumer Health, Crop Science en de business unit Animal Health, met name op het gebied van marketing, verkoop, klantenservices, registratie en ondersteunende diensten.

Maastricht (NL)

In het centrum van Maastricht bevindt zich Bayer Medical Care B.V. Hier werken meer dan 100 medewerkers aan de verkoop, distributie en onderhoud van radiologie-apparatuur. De business unit Radiologie is wereldwijd sectorleider op het gebied van radiologie (contrastmedia, apparatuur, informatica).

Amsterdam (NL)

Amsterdam is een vestiging van waaruit ruim 250 medewerkers klanten ondersteunen in heel Europa, Midden Oosten en Afrika. Met meer dan 40 nationaliteiten is dit een zeer internationaal gerichte vestiging.

Bergschenhoek (NL)

In Bergschenhoek werken ongeveer 400 medewerkers vol passie aan het ontwikkelen van nieuwe groentezaadvariëteiten die kunnen uitgroeien tot hoogwaardige en voedzame producten. De site bestaat uit zeven kassen voor onderzoek, veredelings- en testactiviteiten, een zaadverwerkingsinstallatie, kwaliteitscontrole en onderzoekslaboratoria en het hoofdkantoor voor onze groentezaaddivisie in Europa, het Midden-Oosten en Regio Afrika.

 

Enkhuizen (NL)

De vestiging in Enkhuizen richt zich op het bewerken, verpakken en verzenden van de groentenzaden. Hiervandaan gaan vele verpakkingen de hele wereld over. Ruim 130 collega's zijn hier werkzaam.

Wageningen (NL)

In Wageningen werken ongeveer 70 medewerkers aan veredelingsprogramma's voor groentegewassen die in het open veld groeien, zoals bloemkool, broccoli, wortel en vele andere heerlijke groenten.

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 30 apr 2019   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.