Hoe word je één van ons

Ons sollicitatieproces

Zoek een job
Sollicitatie
Interview
Gefeliciteerd
Onboarding

Je beseft dat Bayer een plek is waar je dag in dag uit met je passie kunt bezig zijn. Je bent vertrouwd met onze innovatiecultuur, je staat te springen om deel uit te maken van ons wereldwijde team van experts en je bent gemotiveerd om als werknemer van een toonaangevend bedrijf een belangrijke rol te spelen. Dus, wat doe je? Solliciteren!

Hoe solliciteren

Weet je al precies welke functie je wilt of ben je gewoon eens aan het kijken wat Bayer zoal te bieden heeft? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om relevante vactures bij Bayer te vinden en ervoor te solliciteren.

Meer info

Het sollicitatiegesprek

Nadat je je sollicitatiebrief hebt ingediend, is de volgende stap het sollicitatiegesprek. Ontdek wat je zoal mag verwachten en verzamel enkele praktische tips die je helpen je gesprek succesvol te laten verlopen.

Meer info

Volg je status op

De juiste persoon voor een baan selecteren kan een tijdje duren. Om toch up-to-date te blijven tijdens de sollicitatieprocedure kun je je status hier volgen.

Meer info

On the job

Nadat je een contract getekend hebt bij ons, bezorgen we je een checklist met alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen. Zo maak je alvast een vliegende start bij Bayer.

Meer info

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 29 apr 2019   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.