Hoe solliciteren

Klaar om een belangrijk deel uit te maken van het Bayer-team? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om de functie te vinden die het best op jouw competenties en passies aansluit. Dit overzicht van de procedure om te solliciteren, zal je helpen om deze grote stap in je carrière en in je leven te zetten.

Vacatures zoeken

Ga naar onze vacaturezoeker en vind functies die op jouw interesses aansluiten. Je kunt de gewenste criteria instellen en zo de perfecte functie vinden. Zo kun je bijvoorbeeld je zoekopdracht verfijnen op Ervaring, Functiegebied, Land, Locatie en Onderneming.

 

Of je kunt gewoon door onze vacatures scrollen: of je nu een uitdagende stageplaats zoekt, of je bent op zoek naar een nieuwe boeiende leidinggevende job, met de Vacaturezoeker vind je altijd tal van opportuniteiten.

 

Onze vacatures zijn aangevuld met gedetailleerde jobbeschrijvingen en de vereisten om deze job te kunnen uitoefenen. En als je een job vindt die helemaal in de lijn ligt van je interesses, je achtergrond en je diploma(’s), dan kun je onmiddellijk solliciteren door op de knop Solliciteren bovenaan op de pagina te klikken.

Online Sollicitatie

 

Bij elke job van de Vacaturezoeker staat er een link naar de online sollicitatie. Deze sollicitatie geeft je de kans zoveel mogelijk informatie over jezelf met ons te delen, zoals je competenties, je interesses en je ervaring tot nog toe.

  • Gelieve het online sollicitatieformulier zorgvuldig in te vullen en een begeleidende brief met relevante referenties toe te voegen.
  • Alle velden met een rood sterretje zijn verplicht in te vullen.
  • Je mag bijlagen uploaden tot 5 MB in totaal. De maximale grootte voor elke bijlage apart bedraagt 3 MB.

 

Nadat je je sollicitatieformulier ingediend hebt, ontvang je een automatische mail waarin we bevestigen dat je sollicitatie goed ontvangen werd.

Online Application Wizard

 

De Online Application Wizard is een instrument dat ervoor zorgt dat je nog makkelijker je perfecte job vindt en dat je helpt je bestaande sollicitaties te beheren.

 

Nadat je je geregistreerd hebt, kun je je profielinformatie ingeven, en informatie over je opleiding, je werkervaring en je jobvoorkeuren met ons delen.

 

Zorg ervoor dat je nooit nog een ideale jobaanbieding mist en teken in op regelmatige updates via mail over jobs die perfect passen bij jouw competenties en interesses. Tot slot kun je ook vacatures aan je favorieten toevoegen en alle jobs waar je al voor gesolliciteerd hebt op één plaats inkijken.

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 31 mrt 2016   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.