Het sollicitatiegesprek

Nu je je online sollicitatieformulier hebt ingediend, heb je eigenlijk de eerste stap richting een bloeiende carrière bij Bayer gezet. Maar wat nu? Wat kun je verwachten van het sollicitatiegesprek bij Bayer? Onderstaande belangrijke informatie en handige tips zullen je helpen het maximum uit je gesprek te halen.

Op gesprek bij Bayer

  • Eenmaal we een aantal sollicitaties ontvangen hebben, zal ons rekruteringsteam een eerste selectie maken op basis van de gevraagde kennis en ervaring.
  • De kandidaten met de competenties en diploma’s die het best aansluiten op de jobvereisten zullen rechtstreeks door ons rekruteringsteam gecontacteerd worden en uitgenodigd worden voor een gesprek. Afhankelijk van de job in kwestie kunnen gesprekken via de telefoon, face-to-face of als onderdeel van een assessment plaatsvinden.
  • Het hoofddoel van het gesprek of van het assessment bestaat erin dat jij en Bayer elkaar beter leren kennen. Wij zullen het bedrijf voorstellen, beschrijven wat we zoal doen en de functie waarvoor je solliciteert en de daaraan verbonden doorgroeimogelijkheden onder de loep nemen. Van jou verwachten we dat je je voor de functie relevante ervaring bespreekt, je interesse in ons bedrijf toelicht en ons wat meer vertelt over je passie voor je werk.
  • Na het gesprek laten we je zo snel mogelijk weten wat we beslist hebben.

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 10 feb 2016   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.