Cindy Lemaen, Executive Officer & Financial Analyst

“Een vriendschappelijk team van specialisten”

Identikit

 

Functie

Executive Officer & Financial Analyst

 

Waar

Crop Science, Diegem (België)

 

Bij Bayer sinds

1997

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

“Ik heb een dubbele functie: variatie gegarandeerd! Als Executive Officer sta ik Carsten Dauster bij, algemeen directeur van Crop Science in de Benelux. Ik plan vergaderingen, verstuur communicatie naar de Crop Science-collega’s, bekommer me om contracten en onthaal van nieuwe collega’s, fungeer als contactpersoon voor verschillende projecten enzovoort. In mijn rol als Financial Analyst buig ik me over personeelskostbudgetten en -prognoses. Elke dag is anders, en dat maakt het zo boeiend.”

Hoe kwam je bij Bayer terecht?

“Eigenlijk heeft Bayer me zelf uitgenodigd voor een gesprek. Het bedrijf vroeg lijsten met net afgestudeerde studenten op bij de hogescholen. Ze waren op zoek naar twee nieuwe collega’s voor de afdeling Finance & Accounting. En ik was een van de gelukkigen! Na vier jaar waagde ik de overstap naar onze hr-afdeling waar ik 8 jaar met veel plezier gewerkt heb in verschillende functies. In 2009 verhuisde ik naar de business en kwam ik bij mijn huidige functie bij Crop Science terecht.”

Waarom is werken bij Bayer top?

“De vriendschappelijke sfeer onder de collega’s maakt van elke werkdag een plezier. Iedereen heeft respect voor elkaar. Bayer moedigt je aan om je te ontplooien en stimuleert je om je kennis en ervaring bij te spijkeren. Bovendien krijgen we de vrijheid en verantwoordelijkheid om onze taken zelf te plannen en te regelen.”

Hoe zie jij ‘Passion to innovate | Power to change’?

“De kracht van Bayer is dat we die collegiale spirit koppelen aan ijzersterke vakkennis. We zijn een hecht team van specialisten. Wat mijn collega’s typeert, is dat ze openstaan om bij te leren, om hun doelen waar te maken, nieuwe mensen te ontmoeten en vooral constructief samen te werken. Openstaan voor verandering is niet alleen erg verrijkend, maar creëert ook ongeziene meerwaarde.”

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 01 apr 2019   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.