Marc Sneyders, Sustainable Operations Manager

"Een wezenlijke bijdrage voor duurzame en competitieve landbouw"

Identikit

 

Functie

Sustainable Operations Manager

 

Waar

Crop Science, Diegem

 

Bij Bayer sinds

1998

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

“Sinds begin 2015 ben ik verantwoordelijk voor het nieuwe departement Sustainable Operations. Dat wil Crop Science positioneren als leider in duurzame landbouw en meerwaarde creëren voor de hele keten. We informeren de markt over het optimaal en veilig gebruik van onze producten, nemen nieuwe technologieën zoals digital farming onder de loep en zetten partnerships op met lokale en Europese stakeholders en opiniemakers, binnen het onderwijs, bij landbouwers en distribiteurs, ngo’s en consumenten enzovoort.”

Hoe kwam je bij Bayer terecht?

“Mijn hele carrière draait rond gewassenbescherming. Eerst gaf ik technische voorlichting. Vervolgens groeide ik door tot Product- en Teeltmanager, Customer Relationship Manager, Market Development Manager, Marketing Manager en tot slot mijn huidige functie. Ik startte in 1998 bij Bayer om onze directe aanwezigheid op de markt en bij de distributie te versterken. En daar werk ik vandaag nog steeds aan, zij het vanuit een nieuwe rol.”

Waarom is werken bij Bayer top?

“De collega’s en bedrijfscultuur maken van werken bij Bayer een plezier. We staan dicht bij de markt en krijgen de vrijheid om onze strategie aan te passen aan de noden van de markt en om onze positie verder te ontwikkelen. Ook de flexibiliteit en de kansen om onszelf en het bedrijf te ontwikkelen zijn aanzienlijke troeven. Dankzij onze stevige positie kunnen we de landbouw in België naar een veelbelovende toekomst helpen leiden.”

Hoe zie jij ‘Passion to innovate | Power to change’?

“Binnen Bayers sterke structuur zijn we in staat nieuwe ideeën te ontwikkelen die echte verandering teweegbrengen. Onze werkgever laat ons innovatieve concepten opzetten en testen, voor producten, marktbenaderingen en bedrijfsprocessen. Zo kunnen we een wezenlijke bijdrage leveren aan duurzame en competitieve landbouw in België.”

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 10 feb 2016   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.