Beter leven & uitdagingen

Het eerste wat wij doen bij Bayer is luisteren naar onze klanten – omdat zij centraal staan in al wat we doen. De behoeften van onze klanten en de uitdagingen waarmee de samenleving vandaag wordt geconfronteerd, inspireren ons om ideeën te ontwikkelen die het leven van mensen verbeteren. Elk teamlid moet de klant door en door begrijpen en hem ondersteunen, zodat we producten en oplossingen kunnen leveren die een impact hebben, nu en in de toekomst.

 

We ontwikkelen producten en ideeën die een toegevoegde waarde hebben voor onze klanten, onze medemens en onze planeet. Maak kennis met de mensen van Bayer die antwoorden bedenken voor de grote uitdagingen waarmee onze klanten te kampen hebben, en ontdek welke grote vraagstukken je als medewerker van Bayer zoal kunt helpen oplossen.

Innovatieve medicijnen ontwikkelen en betere behandelingen mogelijk maken

Nieuwe en innovatieve behandelingsopties ontwikkelen is de belangrijkste bestaansreden van Bayer. Onze vastberadenheid om voortdurend te innoveren betekent dat we onaflatend werken om een verschil te maken in het leven van onze klanten.

 

We leggen de klemtoon op het zoeken naar en ontwikkelen van nieuwe actieve stoffen om ziekten te behandelen waarvoor de geneeskunde geen toereikende oplossingen kan bieden. Op die manier kunnen we de levenskwaliteit van mensen over de hele wereld verbeteren.

 

Meer over onze inspanningen op het vlak van research and development

Zorgen dat voeding veilig is

Met baanbrekende concepten in Crop Science helpen we een duurzame landbouw te promoten. De voedselketenpartnerships die we aangaan, zijn daarvan een mooi voorbeeld: we werken namelijk nauw samen met alle partijen die betrokken zijn bij het produceren van voedingswaren, van het zaadje dat geplant wordt, tot het afgewerkte product in de winkel. Die partners zijn landbouwers, voedingsverwerkende bedrijven, importeurs en exporteurs, distributeurs en kleinhandelaars.  

 

Meer over innovatie in voeding

Zoek een job

Status van je sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 19 okt 2018   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.
URL: https://career.bayer.be/opencms/opencms/nl/why-bayer/better-life-challenges/