Beter leven & uitdagingen

Het eerste wat wij doen bij Bayer is luisteren naar onze klanten – omdat zij centraal staan in al wat we doen. De behoeften van onze klanten en de uitdagingen waarmee de samenleving vandaag wordt geconfronteerd, inspireren ons om ideeën te ontwikkelen die het leven van mensen verbeteren. Elk teamlid moet de klant door en door begrijpen en hem ondersteunen, zodat we producten en oplossingen kunnen leveren die een impact hebben, nu en in de toekomst.

Innovatieve medicijnen ontwikkelen en betere behandelingen mogelijk maken

Nieuwe en innovatieve behandelingsopties ontwikkelen is de belangrijkste bestaansreden van Bayer. Onze vastberadenheid om voortdurend te innoveren betekent dat we onaflatend werken om een verschil te maken in het leven van onze klanten.

 

We leggen de klemtoon op het zoeken naar en ontwikkelen van nieuwe actieve stoffen om ziekten te behandelen waarvoor de geneeskunde geen toereikende oplossingen kan bieden. Op die manier kunnen we de levenskwaliteit van mensen over de hele wereld verbeteren.

 

Meer over onze inspanningen op het vlak van research and development

Zorgen dat voeding veilig is

Met baanbrekende concepten in Crop Science helpen we een duurzame landbouw te promoten. De voedselketenpartnerships die we aangaan, zijn daarvan een mooi voorbeeld: we werken namelijk nauw samen met alle partijen die betrokken zijn bij het produceren van voedingswaren, van het zaadje dat geplant wordt, tot het afgewerkte product in de winkel. Die partners zijn landbouwers, voedingsverwerkende bedrijven, importeurs en exporteurs, distributeurs en kleinhandelaars.  

 

Meer over innovatie in voeding

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 29 apr 2019   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.