Innovaties & Oplossingen

Bij Bayer zit innovatie in onze genen. Maar innoveren doe je niet uitsluitend in een lab. Voor ons is het een manier van denken, waarbij je openstaat voor nieuwe en onconventionele invalshoeken en werkwijzen. In onze bedrijfscultuur draait alles onze passie en vastberadenheid om vooruit te denken. Daarom moedigen we je aan de status quo in vraag te stellen en voortdurend verder te denken dan wat voor de hand ligt. Het vergt verbeelding, ambitie en moed om antwoorden te vinden op de meest prangende uitdagingen van onze samenleving.

Onderzoek & Onwikkeling bij Bayer

Wereldwijd werken er zo'n 10.000 onderzoekers voor Bayer, met één gemeenschappelijk doel: het leven van mensen beter maken. De innovaties die in onze laboratoria worden ontwikkeld zijn erg divers, van medicijnen voor mensen en dieren tot een brede waaier van vernieuwende chemische en biologische plantgezondheidsproducten. Elk project waaraan we werken, is bedoeld om een antwoord te vinden op de grote uitdagingen van onze samenleving.

De cultuur van innovatie aanwakkeren

Geen van ons is zo slim als wij allemaal samen. Daarom heeft Bayer op wereldvlak een aantal initiatieven uitgewerkt om de beste ideeën van onze medewerkers te bundelen. Zo hebben we het programma 'WeSolve', waarmee we onze medewerkers de kans bieden om vragen te stellen die een uitdaging inhouden, of de vragen van collega’s te beantwoorden. Onze kennis en vindingrijkheid combineren is de beste garantie dat onze vernieuwende ideeën worden opgepikt en toegepast door onze klanten en de samenleving.

Bayer Employee Survey

De Bayer Employee Survey is bedoeld om de betrokkenheid van werknemers in het bedrijf te versterken en innovatie op alle gebieden te stimuleren. Om de twee jaar worden alle medewerkers uitgenodigd om ons hun feedback te geven over onze strategie, cultuur en werkomstandigheden.
Bayer hecht veel belang aan de feedback die we tijdens deze bevraging ontvangen. We hebben wereldwijd al tal van initiatieven uitgewerkt en verbeteringen doorgevoerd naar aanleiding van de resultaten van de enquête.

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 29 apr 2019   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.