Reputatie & impact

Bayer is een internationaal wetenschappelijk bedrijf dat de toekomst wil veranderen en de leefomstandigheden van mensen over de hele wereld wil verbeteren. Als bedrijf dragen we ook een verantwoordelijkheid ten aanzien van onze medeburgers. Daarom dragen we graag bij aan de samenleving door innovaties te bedenken die een impact hebben op het leven nu en in de toekomst. Als lid van het team van Bayer krijg je alle vrijheid om antwoorden te vinden op de grote vraagstukken en uitdagingen van onze tijd. Met je ideeën en oplossingen kun je merkbaar het verschil maken.

 

Onze passie om de wereld te verbeteren komt tot uiting in de omgeving die we creëren voor onze medewerkers en in de producten die we maken. Lees over onze geschiedenis, de erkenning die we krijgen en hoe we bijdragen aan de samenleving, en je zult zien waarom werken bij Bayer zo’n unieke ervaring is.

Een geschiedenis van grote ideeën

Al sinds het prille begin, bij de oprichting van Bayer meer dan 150 jaar geleden, was ons belangrijkste doel het leven van mensen te verbeteren. Onze baanbrekende producten en indrukwekkende faciliteiten zijn het directe gevolg van de vooruitstrevende denkwijze van Friedrich Bayer en Johann Friedrich Westkott toen ze in 1863 een klein bedrijfje startten. Ontdek welke weg we hebben afgelegd, welke onze mijlpalen waren en hoe we het bedrijf zijn geworden dat we vandaag zijn.

 

Meer over de geschiedenis van Bayer

Onze bijdrage aan de samenleving

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn altijd al twee belangrijke doelstellingen geweest voor Bayer. We bouwen graag mee aan een leefbare toekomst en daarom investeren we in projecten rond wetenschap en onderwijs, gezondheid, sociale noden en lokale projecten. Deze betrokkenheid is een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsstrategie van Bayer. Zo steunen we tal van patiëntenorganisaties, een een aantal goede doelen zoals United Fund for Belgium (UFB) in België en het Oranjefonds in Nederland.

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 10 feb 2016   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.