Professionals

We zijn steeds op zoek naar ambitieuze, vooruitziende collega's die zich kunnen vinden in onze visie en die willen dat hun loopbaan een levenslange leerervaring is. Bayer biedt een brede waaier aan mogelijkheden voor ervaren professionals. Ontdek hoe jij je ervaring en kennis kan toepassen binnen een spannende carrière bij Bayer.

Onboarding

Onze Onboarding inspanningen zijn bedoeld om medewerkers vlot in onze organisatie te integreren en om hen te helpen om zo snel mogelijk op kruissnelheid te raken. Het proces begint al voor de eerste dag van de nieuwe collega met initiatieven zoals ons Hello Bayer portaal om de medewerker op weg te helpen. 

Levenslang leren

Door individuele groei van onze medewerkers te stimuleren, bieden we niet alleen unieke mogelijkheden voor hen om professionele en persoonlijke ambities waar te maken - zo ontwikkelen we ook een volgende generatie Bayer leiders.

360° Feedback

Bayer 360° Feedback is een ontwikkelingstool om leiderschap en prestaties te verbeteren en om loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei te stimuleren. Aan de hand van een vragenlijst die zowel zelfbeoordeling als input van klanten, managers en rechstreekse collega's bevat, krijgen onze medewerkers een duidelijk beeld van hun prestaties. Dit helpt ons sterktes te bepalen en ontwikkelingsnoden in kaart te brengen.

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 10 feb 2016   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.